186: O pozitivni samopodobi, upravljanju osebne blagovne znamke in neobjavljanju otrok na družbenih omrežjih (Tjaša Kokalj Jerala)

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST YOUTUBE

V 186. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Tjašo Kokalj Jeralo, manekenko in Miss Universe Slovenije 2007, vplivnico, novinarko, pisateljico, podjetnico, ženo in mamo dvojčicama.

S Tjašo govoriva o njenem odraščanju, pomenu pozitivne samopodobe in samozavesti, delu pred kamerami in za njimi in kje se bolje počuti. V drugem delu pogovora govoriva o izkušnji mamice dvojčic, ki sta se rodili pri slabih 26 tednih, upravljanju čustev v tistem obdobju in o tem, zakaj svojih otrok in svoje zasebnosti ne deli prek družbenih omrežij.

 Ob koncu pogovora se dotakneva tudi prihodnosti in izzivov, ki jo čakajo, kako bdi nad priložnostmi in ... morda prav kmalu Tjašo spoznamo še v kakšni novi zgodbi.

Tjašo lahko spremljaš na njenem Instagramu.

S Tjašo sva v epizodi omenili nekaj preteklih epizod podcasta Lovim ravnotežje:

- 177. epizodo, v kateri gostim Nino Grilc, lahlo poslušaš tukaj;

- 170. epizodi, v kateri z Meto Kač govoriva o grajenju blagovnih znamk, slišiš tukaj;

- 179. epizodo, v kateri gostim mojega urednika Mihaela Šuštaršiča, najdeš tukaj;

- 182. epizodo, v kateri je moja gostja Melinda Rebrek, najdeš tukaj.

V epizodi sem omenila nov krasen Instagram profil Tvoja vas, novo skupnost za vse ženske v poporodnem obdobju, ki iščete podporo, skupnost ... svojo vas. Kanal vodi in upravlja krasna Lana Mazzini.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj