189: Generacija Z - o čem razmišlja in kaj pričakuje od družbe (Katja Stojnić)

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST YOUTUBE

V 189. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Katjo Stojnić, novinarko in voditeljico radijskega programa VAL202 in ustvarjalko podcasta Rožnata dolina, v katerem Katja z gostjami in gosti govori o razmišljanju mladih, kako živijo, razmišljajo, česa se bojijo, o čem se pogovarjajo.

V tej epizodi nadaljujem pogovor iz prejšnje, 188. epizode, v kateri je gostoval pesnik Gal Billa, ki ustvarja bod imenom @redkobesedno. Tudi s Katjo govoriva o generaciji Z, o odraščanju in iskanju smisla v svetu. Pogovor z Galom lahko poslušaš tukaj.

Katjo lahko spremljaš na Instagramu, podcast Rožnata dolina pa slišiš tukaj.

Podpornik današnje epizode je Cankarjev dom, največja kulturna in kongresna ustanova pri nas, ki jo vsako leto obišče pol milijona ljubiteljev umetnosti, udeležencev kongresnih prireditev in privržencev družabnih srečevanj.

Cankarjev dom tudi letos vabi k vpisu abonmaja veličastni. Svoj abonma si lahko zagotovite tukaj, ob nakupu pa prihranite vsaj dvajset odstotkov v primerjavi z rednimi cenami za vključene predstave.

Abonma veličastni je edini mednarodni gledališko-plesni abonma pri nas in tudi letos bo na največji oder pripeljal svetovno priznane umetnice in umetnike. 

Celoten program in predstavitev vseh prihajajočih predstav, si lahko podrobneje preberete tukaj.

Se vidimo V Cankarjevem domu!

Epizoda podcasta Lovim ravnotežje je nastala v sodelovanju s Cankarjevim domom,  največja kulturna in kongresna ustanova, ki jo vsako leto obišče pol milijona ljubiteljev umetnosti, udeležencev kongresnih prireditev in privržencev družabnih srečevanj.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj