190: O knjigah in novem prostoru ustvarjalnosti Centru Rog (Renata Zamida)

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST YOUTUBE

V 190. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Renato Zamido, direktorico Javnega zavoda Center Rog, ki se v kratkem odpira v prestolnici in bo nov prostor za kulturno in kreativno ustvarjanje, s poudarkom na izdelovalništvu, uporabnih umetnostih in oblikovanju.

Z Renato govoriva o njeni poti, študiju, pa o knjigah (Renata je bila namreč med letoma 2018 in 2020 direktorica Javne agencije za knjigo Republike Slovenije in je ena od pomembnih ljudi, ki so pomagali, da bo letos Slovenija častna gostja na mednarodnem sejmu knjig v Frankfurtu.

Drugi del pogovora usmerjava v Center Rog, v njegovo prenoso in odpiranju novega ustvarjalnega prostora v Ljubljani.

Center Rog lahko spoznaš na njihovi spletni strani, Facebook strani in Instagram profilu.

Podjetje Malinca predstavlja dva nova izdelka in novo linijo za otroke.

Multivitamini in imunobiotiki za otroke sta dva nova izdelka v Malinčinem naboru.

Multivitamini za otroke so vitaminski gumi bonboni z naravnim okusom jagode in pomaranče. Vsebujejo 10 pomembnih vitaminov za igriv in nasmejan vsakdan otrok. Ne vsebujejo sladkorja, umetnih barvil in arom, so naravno brez laktoze in brez glutena, veganski in izdelani v Sloveniji.

Imunobiotiki za otroke pa vsebujejo mikrobiološke kulture v obliki gumi bonbonov brez sladkorja, z naravnimi barvili ter naravnim okusom maline. Vsebujejo edinstveno kombinacijo živih sevov, ki so obstojni na temperaturo in kisline, ne vsebujejo sladkorja, umetnih barvil in arom, so naravno brez laktoze in brez glutena, vvganski in izdelani v Sloveniji.

Multivitamini in imunobiotiki za otroke pa so tudi certificirani po GMP in ISO 22000 standardih, primerni pa so za otroke od 3. – 14. leta oz. od trenutka, ko zna otrok sam prežvečiti gumi bonbon. Lahko se uživajo skozi vse leto, predvsem pa pred in v začetku šolskega leta, ko naokrog divjajo virusi.

Pri podjetju Malinca, ki je podpornik podcasta Lovim ravnotežje, lahko v svojo spletno košarico, ob zaključku nakupa dodaš še kodo RAVNOTEZJE10 za 10% popust na svoj nakup. Novo otroško linijo lahko spoznaš tukaj.

Epizoda podcasta Lovim ravnotežje je nastala v sodelovanju s podjetjem Malinca, ki že osem let svojo blagovno znamko ekološke prehrane in naravne kozmetike uspešno nadgrajuje tudi s kakovostnimi in naravnimi prehranskimi dopolnili.

Naslovna fotografija je delo Branka Čeaka, fotografija v zapisu pa delo Vida Brezočnika.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj