191: Pametne rešitve za mala in mikro podjetja (Nataša Tomc Jovović)

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST YOUTUBE

 

V 191. epizodi podcasta gostim Natašo Tomc Jovović, poslovno direktorico Poslovanja s prodajnimi mesti in bankomati v NLB, d. d.

Z Natašo govoriva o prednostih in slabostih gotovinskega in negotovinskega plačevanja. Govoriva tudi o tem, kako pri uporabi negotovinskega plačevanja, kartičnega poslovanja ter uporabi spletnih bank in mobilnih bančnih aplikacij skrbeti za varnost. 

V zadnjem delu pa se osredotočava na pametne rešitve za mala in mikro podjetja ter predstaviva novo storitev, ki jo omogoča NLB – NLB Smart POS.

Ta epizoda je odlična za male in mikro podjetnice in podjetnike, tiste, ki iščete uporabnikom prijazne, zanesljive in varne načine prejemanja plačil, ki so hitra in enostavna tudi za vaše naročnike, stranke in kupce.  

V epizodi ti zaupam tudi moja ključna spoznanja, do katerih sem prišla zaradi izbranega načina negotovinskega plačevanja in ki lahko koristijo tudi vsem, ki niste v podjetniških vodah.

NLB Smart POS - Spremenite svoj pametni telefon v mobilni POS terminal

Čeprav vse več ljudi plačuje brez gotovine, se še vedno najdejo prodajna mesta, ki zaradi takšnih in drugačnih razlogov ne omogočajo kartičnega poslovanja. Če mednje sodi tudi vaše, ima NLB praktično rešitev – aplikacijo NLB Smart POS, ki jo v nekaj korakih aktivirate v svoji pametni napravi, omogoča pa vam hitro in stroškovno učinkovito sprejemanje kartičnih plačil, predvsem pa enostavno in varno uporabo ne samo za vas, ampak tudi za vaše stranke.

Manjša podjetja in podjetniki, ki imate opravka s končnimi potrošniki, lahko spremenite svoj pametni telefon ali tablični računalnik v mobilni POS terminal ter svojim strankam, kupcem ali naročnikom ponudite preprosto, hitro in varno brezstično plačevanje.

Z novo aplikacijo NLB Smart POS lahko enostavno sprejemate brezgotovinska plačila na vsaki mobilni napravi, opremljeni s podporo NFC in z OS Android (min. verzija 10.0) – brez dodatne opreme ter kadarkoli in kjerkoli, kjer je na voljo internetna povezava.

Še to: prve 3 mesece je storitev NLB Smart POS brezplačna za nova prodajna mesta! Več informacij o NLB Smart POS pa najdete tukaj

 

V epizodi sva omenili: 

- NLB Poslovne pakete lahko preveriš in primerjaš tukaj;

- vse o tem, kako varno je negotovinsko poslovanje, uporaba elektronske banke NLB Proklik in NLB mobilne banke Klikpro, na kaj je dobro paziti in kakšna sporočila nam banka pošlje, lahko preveriš tukaj;

- 134. epizodo podcasta, v kateri sem zelo podrobno in iskreno razložila moje izzive, strahove, skrbi in neznanje na področju odnosa z denarjem. Epizodo lahko poslušaš tukaj,

- 139. epizodo, v kateri gostim mojo svetovalko za upravljanje osebnih finan Kajo Šolinc. Najin pogovor lahko poslušaš tukaj;

- 145. epizodo, v kateri govorimo o času kot najpomembnejši valuti. V epizodi gostim mojo svetovalko za podjetja pri NLB Dragico Šorn, s katero govoriva o storitva, ki jih pri NLB lahko naredeš na daljavo in s tem prihraniš na času. Pogovor lahko poslušaš tukaj;

- v 183. epizodi sem govorila o tem, kako sem v zadnjem letu spremenila svoj odnos do denarja. Epizodo najdeš tukaj;

- v 164. epizodi sva s Kajo Šolinc rabijali omejitvena prepričanja o denarju v živo. Najin pogovor slišiš tukaj;

191. epizoda podcasta Lovim ravnotežje je nastala v sodelovanju in s podporo NLB, d. d., in sodi v niz epizod, v katerih bomo odgovarjali na najpogostejša vprašanja podjetnic in podjetnikov, ki se dotikajo poslovanja, vodenja in upravljanja poslovnih financ.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj