Tudi junakinje včasih poiščejo pomoč: Nika Erčulj in Nuša Klepec (Logout)

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST | YOUTUBE

Dobrodošli v posebni seriji epizod podcasta Lovim ravnotežje, v katerih bom gostila zanimive sogovornice in sogovornike, s katerimi bomo govorili o izzivih na področju duševnega zdravja. 

V prvi epizodi serije »Tudi junaki in junakinje včasih poiščejo pomoč,« ki jo v sklopu aktivnosti ob mesecu duševnega zdravja pripravljam z Mestno občino Ljubljana, gostim Niko Erčulj, ustvarjalko vsebin in vplivnico, ter Nušo Klepec, magistro psihologije, svetovalko in strokovno delavko, ki prihaja iz nevladne organizacije LOGOUT – Centra pomoči pri prekomerni uporabi interneta.

Z Niko in Nušo govorimo o izzivih, ki jih imamo posamezniki in družba na področju odgovorne in zdrave uporabe interneta, družbenih omrežij in ostalih zaslonov, ki nas obdajajo v vsakdanu.

Več o kampanji Mestne občine Ljubljana lahko preberete na posebni podstrani, kjer najdete tudi vse povezave in kontaktne informacije za vse, ki iščete pomoč na področju duševnega zdravja. Spletno stran najdete tukaj.

V epizodi sem omenila epizodo podcasta Lovim ravnotežje, v kateri sem opisala svojo pot duševnega zdravja. Epizodo lahko poslušaš tukaj.

Vabim vas, da spremljate tudi moji sogovornici in njuno delo.

Niko najdete na Instagramu in YouTube-u.

Nušo in Logout - Center pomoči pri prekomerni uporabi interneta lahko spremljate na spletni strani, YouTube-u, Instagramu, Facebooku in Twitterju.

Pogovor smo posneli v prenovljenem Centru Rog v Ljubljani. 

Video: David Lotrič Banovič

Zvok: Luka Božič

Posebna serija podcasta Lovim ravnotežje vključuje tri epizode z naslovom »Tudi junaki in junakinje včasih poiščejo pomoč«. Nastala je v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj