193: Navdihujoče podjetniške zgodbe, ki premikajo meje - pogovor s slovenskimi podjetnicami

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST YOUTUBE

V 193. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim navdihujoče slovenske podjetnice, ki s svojim delom premikajo meje.

Beesmetic

Podjetje Beesmetic izdeluje medeno kozmetiko. Podjetje vodita Rebeka in Maja. Njuno podjetniško zgodbo lahko podpreš z nakupom na njuni spletni strani, spremljaš pa ju lahko prek Instagrama in TikToka.

Rainys

Špela izdeluje vodoodbojne hlače Rainys za brezskbno otroško igro v naravi. Njeno podjetniško rešitev in zgodbo lahko spremljaš prek Instagrama.

Razturi na maturi

Lisa je bivša učiteljica, ki je razvila krasno platformo za slovenske srednješolke in srednješolce, ki služi kot pomoč pri učenju različnih predmetov in pripravi na maturo. Platformo Razturi na maturi lahko spremljaš prek spletne strani, Facebooka in Instagrama.

Bungree vadba

Neli je bivša odbojkašica, ki je zaradi težje poškodbe iskala vadbo, ki bo primerna zanjo. Našla je bungee vadbo in jo pripeljala v Slovenijo. Njene vadbene ure, ki potekajo v Ljubljani, lahko preveriš na povezavi, kjer si lahko rezerviraš tudi termin.

 

Word Me

Nika in Kaja sta razvili projekt, ki podpira partnerske odnose pri čustveni komunikaciji. Njun projekt lahko spoznaš na spletni straniFacebooka in Instagrama.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj