ANA LAZOVSKI – UMETNICA, KI S SVOJIM DELOM NAVDUŠUJE SVETOVNE ZVEZDNICE

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 38. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim mojo dobro prijateljico Ano Lazovski – oblikovalko maske, klobučarko in color maestro, ki zadnja tri leta živi in ustvarja v Londonu. V najinem pogovoru ti bo Ana razkrila, kako je našla svojo kreativnost, kako je delati v najbolj prestižni londonski nakupovalni ulici, kako ti lahko zameša čisto tvoj odtenek šminke, katerih top 5 make up izdelkov potrebuje sodobna ženska in za katero veliko zvezdnico je med drugim zamešala kar 12 unikatnih šmink, ker je bila dotična gospa nad njimi tako navdušena, da si je pred odhodom iz Londona morala narediti zalogo.

 

V pogovoru z Ano sem omenila, da sem se zaradi nje lani po skoraj desetletju vrnila v London. Zate sem pred časom pripravila Vodič po Londonu in moji najljubši tržnici Borough Market.

Anino delo lahko pogledaš na teh povezavah:

Orange is the new black

Grey Goose oglas

The story of hello – Vodafone

 

Ana zadnje leto in pol dela kot color maestra za blagovno znamko Code8Beauty. V njihovi trgovini v prestižni Burlington Arcade lahko dobiš čisto svoj odtenek šminke (kako Ana to naredi, si lahko ogledaš v spodnjem videu), sicer pa njihove izdelke lahko kupiš tudi na prestižni spletni trgovini Net-a-porter. Tudi sama uporabljam kar nekaj njihovih izdelkov (tekoči puder, blush, lip gloss, šminke, korektor, fikser, bronzer) in je TOP.

Ano lahko ujameš na:

Instagram: @analazovski in @lazovskiuk

Spletna stran

Spletna trgovina Etsy, kjer lahko zase najdeš fin klobuk ali obroč.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj