NATAŠA GODLER – KAKO DO ZDRAVE IN POMLAJENE KOŽE TUDI SKOZI ZDRAV NAČIN ŽIVLJENJA

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 71. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Natašo Godler – ustanoviteljico in lastnico dermadiagnostičnega center NatashaSPAce, ki sem jo spoznala v prvem delu lockdowna, pomladi lansko leto. Takrat sva prvič klepetali v sklopu njenih dnevnih Instagram live javljanj. Takoj po prvem odprtju in delni vrnitvi v normalnost sem Natašo in njen center obiskala ter na svoji koži, dobesedno, preizkusila njeno storitev dermadiagnostike. O tem bo Nataša danes povedala več v najinem pogovoru. Ob prvem srečanju sem Natašo spoznala kot svetovalko, ki mi je pripravila diagnozo moje kože na obrazu, pregledala poškodbe, ki so se nabrale skozi leta izpostavljanja soncu, nepravilnih neg in izbora nepravih izdelkov. Nato mi je glede na moj življenjski stil pripravila še personalizirano nego za jutra in večere, ki se je držim od maja lansko leto. To je tudi prvič, da sem tako konsistentna pri zadevi, ki mi nikoli prej ni pomenila veliko. Verjetno k temu pripore enostavnost in predvsem vidni rezultati, ki jih zadnje mesece opažam na svoji koži.

Vesela sem, da ti lahko danes skozi pogovor predstavim Natašo, ki, resnično ne pretiravam, je vključena v moja jutra in večere, saj se ob obeh rutinah pogosto spomnim nanjo. Nataša že 28 let hodi po poti strokovnjakinje lepotnih ritualov, je zakladnica znanja na področju pomlajevanja obraza in telesa. Z individualnim pristopom, ki poleg nege zunanjih in vidin delov telesa, vključuje tudi vpogled v prehrano, sprostitvene rutine in zdrav način življenja, je Nataša svojo strast ujela v krasno oazo sredi prestolnice, ki jo, upam, kmalu ponovno obiščem in nadgradim svojo sedanjo rutino … po njenih smernicah seveda.

Natašo lahko spremljaš prek Instagrama.

NatashaSPAce spletna stran in trgovina, na kateri lahko poleg izdelkov za nego kože najdeš tudi prehranske dodatke, pa najdeš tukaj.

V epizodi sva omenili kolagen Novelius Medical, slovenski izdelek, ki ga uporabljava obe z Natašo. Spremljaš jih lahko prek Instagram okolja, njihove izdelke pa najdeš tudi v Natašini spletni trgovini.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj