KAKO ŽIVETI V PRAVEM RITMU, UPRAVLJATI S STRESOM IN LOVITI SVOJE RAVNOTEŽJE?

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 88. epizodi podcasta Lovim ravnotežje bova govorili o načinih upravljanja stresa, s katerimi bdimo in uravnavamo vsakodnevno lovljenje življenjskega ravnotežja. V današnji epizodi se bom dotaknila tem kot so pomen in moč rutin in navad, postavljanja mej in uporabo besede ne, upravljanje notranjega kritika in sindroma vsiljivca in preskakovanja strahov in omejitvenih prepričanj. Eno od pomembnejših spoznanj, do katerih sem prišla tudi sama in mi najbolj pomaga pri upravljanju stresnih situacij, je tudi ugotovitev, kje leži moja strast, moje poslanstvo, moj zakaj. Skozi to spoznanje lažje upravljam s svojimi vsakodnevnimi odločitvami in imam občutek, da svoje življenje držim v rokah, nosim kapitansko kapo svoje ladje, ki predstavlja življenjsko pot, po kateri hodim.

V tej epizodi ti bom predstavila tudi nekaj načinov, ki ti lahko pomagajo vsakodnevno bdeti nad stresnimi situacijami in tesnobnimi trenutki, s katerimi se srečuje prav vsak od nas.

Podpornik današnje epizode je Vichy in #STRESSLESSWEEK. Vichy v teh dneh predstavlja tudi nov izdelek – serum Mineral 89 Probiotic Fraction iz kultne linije Mineral 89, ki deluje prosti vidnim znakom stresa na koži.

MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS – IZBRIŠI SLEDI STRESA NA KOŽI Z ENO KAPLJICO

Kultna linija Minéral 89 je bogatejša za novi regenerativni in obnovitveni serum s probiotičnimi frakcijami, ki  deluje proti vidnim znakom stresa na koži. Koža je iz dneva v dan bolj sijoča, njena prožnost pa je obnovljena. Minéral 89 Probiotic Fractions – za kožo brez sledi utrujenosti!

Edinstvena hipoalergena formula obnovitvenega seruma Minéral 89 Probiotic Fractions vsebuje 5 % probiotičnih frakcij, ki izboljšajo delovanje kožne pregrade s spodbujanjem povrhnjice in naravne obrambe kože pred negativnimi zunanjimi vplivi, z združevanjem antioksidativnih lastnosti in podpiranjem imunske obrambe. Vsebuje tudi 4 % niacinamida, ki deluje pomirjevalno, vitamin E, pa tudi vulkansko vodo Vichy, obogateno s 15 minerali, ki znatno okrepi kožno pregrado. Serum intenzivno vlaži, je brez vonja, ne vsebuje alkohola in je primeren za vse tipe kože, tudi zelo občutljivo.

Zaradi stresa koža postane suha, z srbečim občutkom, običajno pa jo spremlja tudi rdečica. Padec imunosti kože lahko povzroči neenakomeren videz. Pojavijo se drobne linije in gube. Ravno tem težavam se Minéral 89 Probiotic Fractions močno upira. Kar osem kliničnih in šest instrumentalnih študij, izvedenih na več kot 500 ženskah, potrjuje učinkovitost seruma na koži, izpostavljeni stresu. Rezultati po štirih tednih uporabe kažejo, da je 76 % anketirank opazilo, da je koža videti mladostno in obraz spočit, 84 % jih je potrdilo, da se je celoten videz kože izboljšal, 92 % pa, da ima koža zdrav sijaj; 78 % jih čuti, da je koža zaščitena pred zunanjimi vplivi (samoocenjevanje, 52 žensk s kavkazijskim tipom kože, uporaba dvakrat na dan 4 tedne).

Priporočeni odmerek koncentriranega seruma vključuje nanašanje ene pipete na dan z nanosom formule neposredno na obraz in nežnim vmasiranjem seruma po celem obrazu.

Da bo obraz deležen nege, ki si jo zasluži in izžareva zdravje, je poleg seruma Minéral 89 Probiotic Fractions za vsakodnevno uporabo priporočljiva dodatna nega telesa – tako navzven kot navznoter. V naporni dnevni rutini se ustavi in naredi nekaj dobrega zase. Tudi z rutinami in navadami, ki sem ti jih predstavila v tej epizodi podcasta.

Vse informacije o novem izdelku in celotni ponudbi iz Vichyja pa najdeš na www.vichy.si.

V današnji epizodi sem omenila še:

  1. epizodo, v kateri sem govorila o mentalnem zdravju ter moji poti iskanja in upravljanja s stresom in tesnobo. Poslušaš jo lahko tukaj.
  2. epizodo, v kateri sem govorila o pomenu jutranje rutine. Poslušaš jo lahko tukaj. Pri oblikovanju tvoje edinstvene jutranje rutine ti lahko pomaga tudi vodič z vajami, ki ga lahko kupiš tukaj.
  3. epizodo, v kateri sem govorila o pomenu besede ne. Poslušaš jo lahko tukaj.
  4. epizodo, v kateri sem govorila o omejitvenih prepričanjih. Poslušaš jo lahko tukaj. Svoja omejitvena prepričanja lahko začneš premagovati z vajami, ki sem jih vključila v delovni zvezek, ki ga kupiš tukaj.
  5. epizodo, v kateri sem govorila o sindromu vsiljivke in prevarantke. Poslušaš jo lahko tukaj.
  6. epizodo, v kateri sem govorila o tem, zakaj je pomembno, da v življenju najdeš svoj zakaj. Poslušaš jo lahko tukaj. Pot do tvojega zakaj-a lahko pohitriš z vajami v delovnem zvezku “kako najdeš svoj zakaj?”, ki ga lahko kupiš tukaj.

Podpornik današnje epizode je Vichy in #STRESSLESSWEEK. Vichy v teh dneh predstavlja tudi nov izdelek – serum Mineral 89 Probiotic Fraction iz kultne linije Mineral 89, ki deluje prosti vidnim znakom stresa na koži.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj