Jan Golja – kako iz večletnih izkušenj postaviti svojo podjetniško zgodbo, ki v center postavlja srčnost in odgovornost

V 76. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Jana Goljo – bivšega novinarja, idejnega očeta projekta Mali koraki za velik cilj, ki ga izdaja program Svet na Kanalu A, soustvarjalca čudovitega projekta Štartaj Slovenija, ki ga že leta spremljamo na programu POP TV, tudi mojega bivšega sodelavca za eno kratko obdobje, pa kreativca in podjetnika, ki je s svojo življenjsko partnerico Evo predstavil novo agencijo Yours & Ours, ki je s svežimi pljuči zadihala prav v začetku tega tedna na prav poseben dan. Jan je tudi oče in eden tistih moških, ki srce nosijo na dlani. Še več, Jan je bil tudi eden od tistih ljudi, ki so dodali pomemben del v mozaik tega, da se je pred 15 meseci rodil ta podcast.

Jan je v epizodi omenil video svojega banda Mosaic, ki ga lahko vidiš tukaj.

Jana lahko spremljaš prek Instagrama. Njegovo knjigo Slovenci v dnevnih sobah lahko najdeš tukaj.

Jan in Eva sta v tednu, ko je izšel najin pogovor, odprla tudi svojo agencijo Yours & Ours, ki jo lahko spremljaš prek njihove spletne strani in Instagrama.

V epizodi sva omenila še knjigo, ki sta jo izdala Iza in Samo Login in jo lahko samo še danes ujameš v Kindle brezplačni različici na tej povezavi.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Moja zgodba s HPV - 2. del

NEXT

Eno leto življenja v pandemiji - kaj smo se naučili in katera spoznanja moramo odnesti tudi v prihodnost

LEAVE A COMMENT

0