#KAMNAIZLET Z ANJO RAMŠAK - o izgorelosti in njenem premagovanju, postavljanju mej in zdravih življenjskih temeljev

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST 

V 137. epizodi, ki prihaja tudi v video obliki, v rubriki #KAMNAIZLET s Porsche Group Card gostim Anjo Ramšak. Anja je priljubljena radijska voditeljica, profesorica slovenščine in ruščine ter oseba, ki je v zadnjem letu prešla težko izkušnjo izgorelosti, o kateri v tem pogovoru zelo iskreno spregovori.

Najin pogovor v video obliki si lahko ogledaš tukaj:

Z Anjo sva šli na izlet in se pustili zapeljati  električnemu lepotcu ID.4 znamke Volkswagen, ki naju je vodil iz Ljubljane proti Bovcu. Vmes sva klepetali o njenih radijskih začetkih in predvsem o zadnjem letu, ko je Anja prešla težko preizkušnjo izgorelosti. V tem iskrenem in srčnem pogovoru ti bo Anja zaupala, kako se je soočila z izkušnjo izgorelosti, kako je do tega prišlo in kako drugačna oseba je po tej izkušnji. Kako je na tej poti spreminjala odnos do sebe, poiskala svojo edinstveno pot in postavila navade in rutine, ki ji danes pomagajo upravljati z razpoloženjem, čustvovanjem in mislimi.

Na poti v Bovec sva se z Anjo ustavili na počivališču Marche – Voklo,  popili kavico in si privoščili čokoladna rogljička. Koristili sva 10 % popust, ki ti je s PGC kartico na voljo vse leto in to na vseh Marchejevih počivališčih v Sloveniji.

Ko ti jo zagode vreme

Anja je na poti izvedela, da greva v Bovec in da bo najina destinacija Adrenalinski park, kjer sem želela, da preizkusiva meje najin con udobja in preskočiva kak strah, ki ga nosiva v sebi.


Tam bi izkoristili PGC ugodnosti, ki jih imata vsak imetnik in imetnica PGC kartice pri nakupu vstopnice. Žal naju je kljub sončni in vroči napovedi presenetil dež, zato bom Anjo na preskakovanje strahov povabila v prihajajočih mesecih.

V zadnjem delu pogovora ti Anja razkrije še nekaj zanimivih in skritih gorenjskih in koroških lokacij, ki so odlične za jesenska potepanja.

Ker sva se z Anjo peljali v električnem lepotcu ID.4 znamke Volkswagen, sva lahko vozilo tudi polnili v mreži polnilnic MOON charge. Kartico, s katero napolniš električno vozilo na eni od Moon charge postaj (več kot 400), lahko pridobijo vsi imetniki PGC kartice.

Mimogrede, to je tako enostavno in hitro, opravili sva kar med pitjem kave. Kot zanimivost ... do Bleda bi lahko se ustavili na kar 10 polnilnicah za električna vozila.

Anjo lahko spremljaš na Instagramu.

V epizodi omeni:

- 136. epizodo podcasta, v kateri gostim Miho Mazzinija, ki jo lahko poslušaš tukaj;

- 91. epizodo podcasta, v kateri gostim Kajo Strniša iz BRST psihologije, ki jo najdeš tukaj;

Anja pa je omenila še, da trenutno gleda serijo Talenti v belem in bere knjige norveškega pisatelja Joa Nesba.

Ta epizoda podcasta Lovim ravnotežje je nastala v sodelovanju s Porsche Group Card – tvojim najljubšim sopotnikom, ki je s teboj vedno na poti. 

Preden se odpraviš na pot ali ko si že na poti, lahko v mobilni aplikaciji ali pa na njihovi spletni strani preveriš vse aktualne ugodnosti, ki so ti kot imetnici oziroma imetniku kartice PGC na voljo na poti. Ugodnosti in vsebine se nenehno osvežujejo in dopolnjujejo, najdeš pa jih v praktično vseh kotičkih Slovenije.

Več o kartici in njenih ugodnostih si lahko prebereš na: https://web.porsche-group-card.si/.

Porsche Group Card lahko ujameš tudi na Instagramu in kanalu YouTube.

 

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj