SAŠA ZOR - O vlogah sodobne ženske, načinih in poteh lovljenja psihofizičnega zdravja ter izzivih upravljanja časa in čustvovanja

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST 

V 140. epizodo se vrača Saša Zor, ki sem jo gostila pred točno dvema letoma v 54. epizodi podcasta, ki jo lahko poslušaš tukaj.

Saša je direktorica marketinga in prodaje v hotelu svetovne verige InterContinental Hotels & Resorts. V času, ko sva snemali ta pogovor, je bila Saša na drugem porodniškem dopustu (ko sva snemali najin prvi pogovor je bila na prvi porodniški). In prav o tem veliko govoriva v tej epizodi. Kaj vse se je spremenilo s prihodom drugega otroka, kako upravlja svoj čas in vsakodnevne izzive, o katerih zelo iskreno spregovori, ina kako si sama poskuša vsak dan poiskati načine in rutine, ki ji pomagajo bdeti nad razpoloženjem in čustvovanjem.

Pogovor sva posneli pri Saši doma, medtem ko je mali Erik spal. Zbudil se je gentlemensko ravno v trenutku, ko sva se počasi bližali koncu, zato sva zaključek pogovora pohitrili. Nalašč sem ga pustila takšnega kot je, ker je tudi to realnost življenj, ki jih živimo in ker je Saša v tem pogovoru resnično pristna, odprta in iskrena, si nisem dovolila spremnijati tega "kjut" trenutka.

Sašo lahko spremljaš na njenem Instagram računu, kjer objavlja super vsebine in recepte za celo družino.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj