Mestna občina Ljubljana - kampanja Tudi junaki in junakinje včasih poiščejo pomoč

V okviru meseca duševnega zdravja smo v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana in njihovim Oddelkom za zdravje in socialno varstvo pripravili kampanjo "Tudi junaki in junakinje včasih poiščejo pomoč".

Osrednji del kampanje smo izpeljali na podcastu Lovim ravnotežje, kjer smo v seriji treh posebnih epizod pripravili nalsednje pogovore:

1. pogovor z Niko Erčulj, ustvarjalko vsebin in vplivnico ter Nušo Klepec, magistro psihologije, svetovalko in strokovno delavko, ki prihaja iz nevladne organizacije LOGOUT – Centra pomoči pri prekomerni uporabi interneta. Pogovor lahko poslušate tukaj.

2. pogovor s Saro Isaković, olimpijsko podprvakinjo v plavanju, diplomirano psihologinjo in predavateljico, ter dr. Andrejo Mikuž, specialistka klinične psihologije v Centru za duševno zdravje otrok in mladostnikov v Zdravstvenem domu Ljubljana. Pogovor lahko poslušate tukaj.

3. pogovor z dr. Davidom Zupančičemspecializantom infektologije, pisateljem ter avtorjem knjig Življenje v sivi coni in Znanost mirnega življenja, ter Marjeto Ferlan Istiničvodjo oddelka za upravljanje nacionalnega programa duševnega zdravja, program MIRA (NIJZ). Pogovor lahko poslušate tukaj.

Sodelovanje z naročnikom: 2023

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj