Odgovori na vaša vprašanja

V 99. epizodi podcasta Lovim ravnotežje odgovarjam na vaša vprašanja. V epizodi boš slišala: kako se spopasti s šefom, ki je mikromenedžer, ali verjamem v manifestacijo, kako najdeš energijo za ustvarjanje sanjske podjetniške poti, kako postaneš bolj samozavestna, kako postaviš mejo v odnosih, moje največje življenjsko spoznanje, kaj mi gre pri meni najbolj na živce in kako dojemam trenutno situacijo v državi, (ne)smiselne ukrepe in kaj si želim za našo družbo v prihodnje.

V današnji epizodi sem omenila:

Tuširanje pod šopkom svežega evkaliptusa, več o tem lahko prebereš tukaj.

10 prednosti poznavanja tvojega zakaj-a in kako ti to odkritje pomaga pri preskakovanju strahov –  zapis lahko prebereš tukaj.

Sindrom vsiljivca in kako z njim upravljati, več lahko prebereš in slišiš v 20. epizodei podcasta, ki jo najdeš tukaj.

Epizode o produktivnosti lahko poslušaš tukaj.

Klepet z Mojco, ki vodi spletno trgovino yoursoultime.si, kjer lahko kupiš kristale in kadila, lahko poslušaš tukaj.

V 77. epizodi sem govorila o dojemanju zadnjih mesecev življenja v primežu pandemije. Epizodo lahko poslušaš tukaj.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Kako s pisanjem dnevnika spoznavaš sebe in upravljaš s tesnobo?

NEXT

Alenka Kreč Bricelj (Smetumet) - o izzivih sodobne družbe in aktivnem državljanstvu

LEAVE A COMMENT

0