KAJ JE PR IN KAKO POTEKA MOJE DELO (NA KONKRETNIH PRIMERIH)

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 13. epizodi podcasta Lovim ravnotežje ti predstavljam področje odnosov z javnostmi in konkretno moje področje dela – odnosi z mediji. Skozi pet projektov (Slovenia VodkaOdprta kuhnaPerpetuum JazzileAYATANAPuklavec Family Wines) ti bom predstavila, kako poteka moje delo, kaj vse zajema in, česa sem se naučila v 16-tih letih dela na tem področju.

 

Na področju odnosov z javnostmi delam 16 let, od tega 9 let skozi svojo samostojno podjetniško zgodbo. V prvem delu epizode ti razložim, kaj vse sodi pod termin in področje delovanja svetovalke za odnose z javnostmi. Razkrijem ti tudi področje, na katerem delujem že 8 let, to so odnosi z mediji.

Če želiš slišati, kako sem se znašla v odnosih z javnostmi, ki jih nikoli nisem načrtovala, si lahko prebereš zapis ali poslušaš drugo epizodo podcasta, v kateri sem povedala tudi, kako sem pred devetimi leti zakorakala v samostojno podjetništvo.

V prihajajočih epizodah se bom bolj konkretno dotaknila različnih področij dela svetovalke za odnose z mediji, kako se lotim grajenja zgodb za svoje naročnike in orodij, ki lahko tudi tebi pridejo prav pri tvoji podjetniški zgodbi ali grajenju osebne blagovne znamke.

 

Kadarkoli mi lahko svoj predlog ali vprašanje pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Hvala vnaprej, se slišiva!

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj