VIDA IGLIČAR - KAKO S POSTAVLJANJE SISTEMA ZA PREMAGOVANJE SVOJIH STRAHOV IN TESNOBE POMAGAŠ DRUGIM

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST 

V 148. epizodi podcasta Lovim ravnotežje ponovno gostim Vido Igličar, ki je bila gostja 69. epizode podcasta. Vida je grafična oblikovalka, ilustratorka in avtorica knjižne uspešnice 100 dni za boljšo mene. 

Danes z Vido nadaljujeva, kjer sva ostali januarja 2021: kako je Vida podoživljala izdajo svoje prve knjige, ki je nastala kot odgovor na izziv, kako se soočati z izogrelostjo, kako je upravljala s strahovi in tesnobo, ki so jo ujeli po izdaji prve knjige in kaj dela danes, da upravlja s svojim razpoloženjem.

Najin prvi pogovor lahko poslušaš tukaj.

Vida je (med drugim) oblikovala tudi knjigo dr. Davida Zupančiča Življenje v sivi coni. David je bil gost v 143. epizodi, ki jo lahko poslušaš tukaj.

Vido lahko podpreš z nakupov knjige 100 dni za boljšo mene v spletni trgovini Mladinske knjige.

Vido lahko spremljaš tudi na Instagramu in spletni strani.

Sladko in slastno v novo jutro

Eden od najboljših načinov upravljanja s počutjem so rutine, ki delujejo zate. In ključni del jutranje rutine je tudi dober zajtrk, ki poboža dušo in telo. Če so moji vikend zajtrki počasni in si zanje vzamem več časa, so tisti med tednom običajno hitri in sladki. Kokosov jogurt razrečim z nekaj kapljicami kokosovega mleka, dodam Malinčino čokoladno granolo in nekaj svežega sadja kot so borovnice ali maline, pokapam z medom in voila. Granola iz Malince prihaja v dveh okusih, sadnem (seveda malinastem) in (mojim najljubšim) čokoladnim okusom. Malincine granole so veganske, vsebujejo visoko vsebnost prehranskih vlaknin, so brez barvil in umetnih arom in ro ročno narejene v Sloveniji.

Mimogrede, Malincino granolo lahko dodaš tudi v sladice ali pa jo dodaš v svoje, doma pripravljene žitne ploščice. Malincina granola je rahlo sladkana z agavinim sirupom in ima zato nižjo vsebnost sladkorja.

Malincini domači granoli dobiš TUKAJ. Ob zaključku nakupa uporabi kodo RAVNOTEZJE10 za 10% popust na svoj nakup.

Epizoda podcasta Lovim ravnotežje je nastala v sodelovanju s podjetjem Malinca, ki že osem let svojo blagovno znamko ekološke prehrane in naravne kozmetike uspešno nadgrajuje tudi s kakovostnimi in naravnimi prehranskimi dopolnili.

Fotografija: Taja Košir Popovič 

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj