Knjiga Lovim svoje ravnotežje je tu! ❤️

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST YOUTUBE

V 197. epizodi podcasta Lovim ravnotežje ti predstavljam največji projekt, ki sem se ga v življenju lotila - napisala sem svojo prvo knjigo.

Knjigo sem začela pisati jaz z željo, da jo zaključiš ti. Sestavljena je iz strokovnih spoznanj, ki jih prepletam z osebno potjo in izkušnjami, v knjigi pa ti puščam tudi prostor za tvoja razmišljanja in samospoznavanje.

S premišljenim sistemom vaj te spodbujam k raziskovanju tvojega zakaja, strahov, upravljanju čustev in časa ter postavljanju mej, zdravih rutin in ciljev.
Knjiga Lovim svoje ravnotežje je primerna za vsakogar in je odlično darilo, ki ga podariš sebi ali svojim najdražjim. Je vodič za iskanje tvojega smisla v življenju.

Knjiga Lovim svoje ravnotežje je že na voljo v prednaročilu po znižani ceni. Prednaročiš jo lahko TUKAJ

Vsi, ki boste knjigo Lovim svoje ravnotežje kupili v času prednaročniške akcije, boste knjigo po pošti dobili v začetku decembra 2023. Natančen datum dostave boste prejeli na e-poštni naslov.

 

V epizodi s teboj delim zakulisje pisanja, koncept knjige in zakaj sem se odločila, da jo izdam sama in ne v sodelovanju z založbo.

V epizodi ti bom predstavila tudi ljudi, ki so mi na poti pomagali: Miha Mazzini, eden najbolj branih, priljubljenih in prodajno uspešnih slovenskih pisateljev, ki je tudi urednik knjige Lovim svoje ravnotežje, in Vida Igličar, priznana grafična oblikovalka, ilustratorka in avtorica, ki je moji knjigi dala končno obliko.

V epizodi sem omenila 192. epizodo tega podcasta, v kateri sem govorila o krizi, k isem jo imela v začetku leta in je bila ključni povod za pisanje knjige. Poslušaš jo lahko tukaj.

Omenila sem tudi 170. epizodo, v kateri sem gostila Meto Kač, strokovnjakinjo za branding. V epizodi sva govorili o izzivih ustvarjanja izdelkov, ki temeljijo na poslušanju in razumevanju kupcev. Najin pogovor lahko poslušaš tukaj.

Omenila sem tudi pogovor z Miho Šaleharjem, v katerem govoriva o najinem prosecu pisanja knjig. Ta pogovor lahko slišiš tukaj.

Hvala vsem, ki ste del zgodbe Lovim ravnotežje. Vsem, ki poslušate podcast, se oglašate na zasebna sporočila s povratni informacijami. Vsem, ki delite vsebine in vsem, ki boste s svojim nakupom knjige Lovim svoje ravnotežje dodatno podprli moje ustvarjanje.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj