KAKO BOM LETOS NAČRTOVALA IN SI POSTAVILA CILJE ZA 2021?

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 58. epizodo podcasta Lovim ravnotežje ti predstavljam svoj način načrtovanja novega leta in postavljanja ciljev.  V epizodi ti zaupam tudi enega od svojih večjih strahov, ki sem ga v letošnjem letu presegla predvsem zaradi dobrega načrtovanja in sledenja svojemu poslanstvu.

57. epizodi sem gostila Mojco Mars Žove in Masho Mazi, moji soustvarjalki projekta 360 Bootcamp. V njej sta sogovornici predstavili, kako se lotevata načrtovanja leta, katera orodja uporabljata in kaj vse vključita v mačrtovanje.

Danes ti v tej epizodi predstavljam še svoj način.

Brezplačni webinar, ki smo ga organizirale z Mojco in Masho na to temo, si lahko ogledaš tukaj.

Mashine zapise, ki jih pripravlja ob koncu leta, lahko prebereš tukaj.

Mojčin zapis, ki je res odličen za navdih in tvoje načrtovanje, pa najdeš tukaj.

Vsetri uporabljamo program Notion.

Na to temo je vezanih še nekaj tem, ki sem jih že pripravila za podcast epizode:

PRODUKTIVNOST: pomladi sem raziskala različne načine lovljenja produktivnosti in jih vključila v podcast epizode od 24. do vključno 29. Najdeš in poslušaš jih lahko tukaj.

PISANJE DNEVNIKA: vodič za pisanje dnevnika lahko najdeš tukaj.

IZOBRAŽEVANJE: v epizodi sem omenila program B School.

V tej epizodi govorim tudi o strahovih in omejitvenih prepričanjih. V 5. epizodi tega podcasta sem že govorila o najpogostejših strahovih pred vstopom v podjetništvo, epizodo lahko poslušaš tukaj. V 30. epizodo sem vključila načine spopadanja z omejitvenimi prepričanji. To epizodo lahko poslušaš tukaj. Na to temo sem pripravila tudi e-delovni zvezek, ki te skozi sistem premišljeno postavljenih vaj pelje to preskakovanja tvojih omejitvenih prepričanj. Kupiš ga lahko tukaj.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj